Helt!Så nettopp et utrolig inspirerende intervju med Kjetil Klungland som mistet faren sin under Nokas ranet høsten 2003. Han forteller om sin opplevelse av farens død, hans møte med flere av ranerne og farens drapsmann.

Dette sier han til Aftenbladet om hvordan han forholdt seg til ranerne:
"Mange forventer at jeg skal hate disse som har gjort dette, men jeg føler ikke hat. Da jeg fikk vite at pappa var drept, tenkte jeg: «Nå har det skjedd, nå er han vekke, og det er ikke noe jeg kan gjøre med det.» Men blant politifolk og bekjente var det mange som var sinte, og det er normalt å kjenne det slik. Jeg kjente bare en stor tristhet"

Du ser en enormt nestekjærlighet og godhet i denne mannen. Han er virkelig et forbildet, og har en helt unik måte å la Jesus skinne gjennom seg!

TRYKK HER FOR Å SE INTERVJUET

15 kommentarer

Truls-Erik

12.nov.2010 kl.11:56

Fyttirakkærn, tenk å ha den nestekjærleiken som han, a!! jeg blir Misunnelig på han, og han inspererer meg skjempemye! Han har virkelig hørt på Jesus's ord! ;DD stå på, Jenter!

Ingunn

12.nov.2010 kl.12:24

forbilde, uten tvil! slikt er så bra, når de ikke er fylt av hat, det gjør det helst bare værre!

Karoline

12.nov.2010 kl.16:17

Wow, utrolig sterkt og inspirerende, han er virkelig et godt forbilde!! Han viser Guds kjærlighet på en helt fantastisk måte, God bless him! :)

Kristian

12.nov.2010 kl.23:24

Flott at dere plukket opp denne, jeg så intervjuet da det gikk på tv, og ble utrolig inspirert. Kjetil Klungland er en helt!

Hannah

13.nov.2010 kl.12:39

Utrolig, fantastisk bra! Den Levende Gud bor virkelig i ham!

Janne

13.nov.2010 kl.14:24

For en fantastisk mann! Han er jo god tvers igjennom! Er det mulig? Jeg er helt betatt av hans styrke og godhet! :) Veldig fin blogg, foresten! En liten oppmuntring i hverdagen! Tusen takk for det!

Emilie :)

13.nov.2010 kl.18:41

Utrolig bra !

kristin

13.nov.2010 kl.19:42

Fantastisk bra fyr!

meg ..

15.nov.2010 kl.17:47

Det er helt fantastisk!

Det er lett å se at Jesus skinner gjennom han.

Faren hans blir drept, men han er ikke sint på han som drepte han!

Fantastisk !

Når jeg tenker over hvor fort jeg kan bli sint for små ting, så tenker jeg at jeg vil be Jesus hjelpe meg og tilgi som Jesus gjorde!

Denne mannen har inspirert meg til å prøve å leve ett liv uten å hate, jeg vil prøve og tilgi alle som gjør urett !

Anonym

17.nov.2010 kl.17:42

Utrolig sterkt ! For en nestekjærlighet haan viser. Virkelig et forbilde!!!

Helene

18.nov.2010 kl.00:34

Utrolig! For en fantastisk innstilling og væremåte

.

Jeg blir så glad når kristne mennesker blir framstilt i media på denne måten, ikke at det blir gjort noe større nummer ut av at personen er kristen, men at de andre som er med i programmet merker at han er kristen, og at det da blir tatt opp.

Hurra for at kristne mennesker blir framstilt positivt i media!

gettingthemonsteroutofthecloset

23.nov.2010 kl.12:30

Dere er noen utrolig bra bloggere :D!!! Virkelig stå på !! .. Skjønner godt at dere ikke har så bra tid , Men jeg nyter hvert eneste inlegg D:

Sara3

23.nov.2010 kl.16:15

Enig med Helene! DIGGER DET :D

Alle sier at han er et forbilde, men er det egentlig ikke Jesus som er de egentlige forbildet? Han greier ikke å gjøre dette med egen vilje, men med Herrens hjelp! - dvs. ønsker man en slik nestekjærlighet så er det Herren man må se opp til, og Herren man må snakke med for å få det ;-)

777

25.nov.2010 kl.00:03

Uten Moses ville Israelsfolket vert helt "lost":p Uten Saul, David, Salomo som er tre store konger i Bibelen ville israels folket ikke ha hatt ett veldig nært forhold til Gud på deres tid. Vi har forbilder, enten det er til det gode eller det onde. Israels folket trenkte noen som kunne si at slik bør man gjøre. Og det nytter ikke bare for en leder å bare si det. Han må si det like mye med gjerningene sine, så med ordene sine. Jeg prøver å formidle er at vi tar etter hverandre, men vi kan delvis velge/velge bort hvem vi tar etter. Og ved å velge å beundre Klunglands måte å reagere på, så kan vi dra nytte av det om noen gjør oss noe vondt. Forbilder er ikke farlig, så lenge Jesus har 1. plass i livet^^

Johannes

29.nov.2010 kl.17:12

hallelujah! det kuleste e at han ikkje sier at han e kristen før langt ut i intervjuet :) og at de skjønner at han e kristen før han sier det :) intervjuet ble vist under talen i menigheten min i går :P eg skjønte med en gang at han måtte være kristen! det e veldig inspirerende å se sånne mennesker!

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

18, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits