Vet du hvorfor du er her, fortrenger du tanken eller tør du ikke tenke den?

Tør du stoppe opp midt i all travelheten og smake på ordene: "meningen med livet". Våger du å gruble på hva svaret kan være?  Litt kanskje. Men ikke så lenge.. Det tryggeste er vell bare å skyve bort tankene og gjøre de tbeste utav det som du har. Det som skjer nå.

Jeg har funnet utav spørsmålet om hvorfor jeg lever, og er helt overbevist om at det er sannheten! Jeg skal ikke dømme deg for din mening, men jeg vil gjerne fortelle om min!

Jeg tror på en Gud. Jeg tror at han har all makt og har skapt hele universet. Det ble rett og slett for vanskelig å se for meg en så perfekt satt sammen verden, uten en designer. Informasjonen måtte ha en informant! Jeg tror denne Guden har planlagt meg og alle andre nøye, og hadde en genialt utenkt plan for livet mitt lenge før jeg ble født, og lenge før foreldrene mine tenkte på meg. Jeg tror at Gud virkelig ELSKER meg, og denne kjærligheten har jeg opplevd i praksis flere ganger gjennom livet mitt!

Dessverre er det slik at ikke alle kan bli kjent med Gud. Fordi menneskene en gang valgte ondskapen foran Gud, og ble skillt fra ham. Men Gud hadde en awesome redningsplan! Han elsket oss for mye til å slippe oss. Derfor gikk han inn i historien som menneske, og døde for vår ondskap, slik at den ikke lengre kunne skille oss fra ham. En grusom og smertefull død, i rein og kjær kjærlighet. Det eneste jeg har trengt å gjøre for å få kontakt med min far, bestevenn og skaper er å ta imot Jesus, tro på han og leve med ham og for ham! Et valg jeg ALDRI har angret på!

10 kommentarer

Mikaela Sophie ♥

06.nov.2010 kl.13:58

nydelig bilde!:D
Dere er pene! :D

Ingrid og Kirsti <3

06.nov.2010 kl.19:11

Jeg er enig! : ) Elsker bloggen deres!

Helene

07.nov.2010 kl.17:44

Halleluja! :-D

Heidi

07.nov.2010 kl.19:54

Jeg er også enig ! ;)

dere har en utrolig bra blogg ! Lykke til videre med bloggen :D

Simon

07.nov.2010 kl.22:22

Dere er noen SKJØNNE jenter begge to! bra innlegg!! :)

Vanja

07.nov.2010 kl.23:33

sinnsykt bra skrevet :D

jeg bare lurer på en ting :) kan dere skrive et innlegg om hva dere mener om kristne og alkohol? eller noe om hvordan dere tolker at Bibelen sier om dette? jeg har aldri drukket og kommer aldri til å gjøre det. men kjenner mange kristne som synes det er helt greit å dra ut og feste og drikke, noe jeg synes er veldig synd...

777

08.nov.2010 kl.00:38

En lest og klok mann, ansees som en av de klokeste menneskene på denne jorda. Han deltok i åpninga av Universitetet i Stavanger, og ble spurt under åpningen hva meningen med livet var? Hans svar var: så lankt så det går ann å lese seg til, så er meningen med livet at energi forflytter seg fra A til B.

Elena

08.nov.2010 kl.10:24

Bra skrevet! digger bloggen deres

Victoria

09.nov.2010 kl.17:01

Så flott blogg dere har! Dere er virkelig uvurderlige redskap i Guds rike gjennom det dere gjør og hvem dere er. Gud velsigne denne bloggen og dere :)

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

18, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits