Kjære alle ikke-kristne!

Vi vil beklage for hvordan vi kristne ofte fremstår. Unnskyld for all dobbelmoral, dømming, terror, "tvangsfrelse", trangsynhet, fordomsfullhet, påståelighet, egoisme, selvsentrering, måten vi virker som om vi ser ned på dere" føler oss bedre en dere og måten vi ved våre liv klarer å skjule hvem Jesus egentlig er! 

Vi beklager for måten vi sier en ting, og lever ut stikk motsatte. Vi beklager hvordan vi så halvhjertet gir våre liv til det vi tror på. Hvordan vi er kristne i kirken og den kristne ungdomsklubben, men ikke på festen helga etterpå. Hvordan vi dømmer, ser ned på og terroriserer dere fordi dere ikke tror. Hvordan vi prøver å påtvinge dere vår religion ved å skremme dere ved helvette..


Vi kristne er så flinke til å dekke over sannheten om Jesus på måten vi lever våre liv.

Sannheten er at Gud elsker dere alle sammen utrolig mye, uavhengig av hva dere tror. Gud ELSKER dere! Han er levende i dag, og han elsker dere! Dere er alle nøye planlagt, og Gud har fantastiske planer for livene deres. Gud ønsker kontakt med deg, og det har han gjort siden dagen du ble født. Han er redningen din, i dette livet og i det som kommer etterpå! Han har svarene og hjelpen i det dere lurer på. Vær så snill, ikke la våre dårlige, kristenliv hindre dere i å gi Jesus en sjanse!


bilde fra www.gracebaptistsperry.org (redigert)

Neste inlegg vil ta opp spørsmålet om hvorfor Gud, som er allmektig, "holder seg så skjult" for oss mennesker.

17 kommentarer

Erlend

21.okt.2010 kl.09:15

Dere er tilgitt ^^

Monica

21.okt.2010 kl.09:32

Ikke kritikk ellernoe, men endelig kom det noe bra på lenge !! :P Bra skrevet :)

Eirin Cecilie Ludvigsen Gjedrem

21.okt.2010 kl.12:12

Fantastisk bra! :) Virkelig ekte og ærlig - en sjelden kvalitet :)

Ingrid

21.okt.2010 kl.17:20

WOW! Stå på, dere.

Ingebjørg

21.okt.2010 kl.17:24

Dette innlegget var knallbra. Jeg er innom bloggen deres hver dag, å blir alltid glad når det kommer nye innlegg, og dette her gjorde meg ekstra glad, jeg er helt enig! Kristne kan ofte gjøre ting som setter kristendommen i et dårlig lys, det er synes jeg er veldig trist. Jeg gjør det ofte selv. Også det med å skremme folk til tro med helvete kjenner jeg meg veldig igjen i..

21.okt.2010 kl.19:59

Kan dere skrive litt om deres personlige meninger om f.eks alkohol? Drikker dere, eller er dere avholds? Hva synest dere om de som er kristne i hverdagen og fester villt i helgene? Eller de som er kristne hjemme, men tørr ikke hos venner? Hvordan er dere? Går dere på fest, og deres mening om fest?

21.okt.2010 kl.20:06

kan dere skrive om deres forhold til alkohol?

hva synes dere om kristne som drikker? drikker dere selv?(om ikke, har dere noen gang smakt alkohol?)

bruker dere å feste i helgene? hva mener dere om det.

Ingrid

21.okt.2010 kl.20:58

Bra innlegg! : ))

Kenneth

21.okt.2010 kl.21:23

Jakob 4,6: Gud står de stolte imot, men de ydmyke gir han nåde!

Fortsett å lev på Guds ord og Herrens vilje! Gud velsigne dere begge to!

Filipperne 4,8-9 :)

Lene

23.okt.2010 kl.18:06

Dere er kjempegode, sitter seriøst og griner nesten hver gang jeg leser bloggen deres. Jesus loves us!

777

24.okt.2010 kl.19:14

Jeg vet ingen har spurt meg, men jeg svarer likevel:D:D
|
Jeg betrakter meg selv som kristen, drikker ikke (har smakt), fester ikke. Jeg kan si at grunnen til at jeg ikke drikker er at det står i Bibelen f.eks at en skal ikke drikke seg drukken som Noah. Det er jo bare å la være å drikke seg full da sier mange. Men det er ikke så vanskelig å fårstå at det er veldig fort gjort å drikke seg over middels full, om man er ute på byen eller fest en gang i blandt.
|
Grunn nr.2 er kanskje bare enda viktigere for meg. Tenk at jeg som kristen satt utfor huset mitt ved grillen med et par venner, en øl i handa o.s.v. Om da en av naboguttene som er 3-4 år yngre en meg og går på samme bedehus som meg, går forbi. da kan en aldri vite hva han tenker. For hans oppfattnings del kan det være den 15. øla mi. Hva enn jeg gjør så vil de yngre i miljøet mitt få med seg litt. Og for dem som er i slutten av tenåra eller litt uti 20-åra, så bør de vite at de er veldig store forbilder til dem som er yngre, de kan ha en enorm inflytelse! Og det alene er grunn nok for meg til å være avholds, jeg vil ikke være grunnen til at en av mine yngre "etterfølgere" skal få oppfattningen at jeg drikker meg full, og synes det er greit kombinert med å være en kristen. For da kan han komme i samme tanker. Det står og i Bibelen att en ikke skal føre sin bror til fall. Og en god regel er at viss en er i tvil om att det en gjør kan føre dine medmennesker til fall, så la vær!:D
|
Når jeg forklarer mine meninger slik som dette til en person, kan det virke veldig dømmende. Men til en hver som tror at jeg har noe imot folk som drikker, røyker, har fra bibelens synsvinkel et umoralsk sex-liv o.s.v. Jeg er ikke ett eneste hakk bedre en noen! Selv om jeg er avholds, selv om jeg ikke vil ha sex før ekteskapet, så vet jeg at inni meg har jeg hemmeligheter som gjør meg til en udugelig kristen! Jeg vet at det jeg har gjort i livet mitt er ikke verdt at noen burde bry seg om meg! Jesus elsker veninnen min som drikker, like mye som han elsker meg. Og de Jesus bryr seg om, de vil jeg og bry meg om! Jeg er bare ikke like flink som Ham.
|
MEN! Jeg har innsett att uten Gud er jeg ingenting, jeg har innsett at jeg trenger Ham. Og da bar Han meg steg for steg opp fra dypet når mine armer og føtter ikke maktet mer! For i Ham makter jeg alt!:D Hans hånd er utstrukket, grip den da! Ikke nøl, en dag er det for seint.

Cathrine

25.okt.2010 kl.09:27

Utrolig bra :)

777

25.okt.2010 kl.22:27

En annen ting jeg syns er viktig å få frem til de som lever for Jesus, men kanskje stadig faller i samme situasjon gang på gang me f.eks drikking, umoralsk sex-liv, baksnakking, lyving, røyking m.m:P Gud er en tilgivende fyr :D Gud er en Gud som gir deg "den andre sjansen" om og om ijen! Om du ber om at Gud må ta vekk dine problemer, så ikke tro at Han alltid vil gjøre det på ditt vis. Gud gjør det på sitt vis, for Han vet hva som er besst for deg:) Uansett hva du er ute for, vil han gå hver eneste skritt MED deg! http://www.youtube.com/watch?v=7sOCwvky-A8 Se den, det er en mann som har hatt det ille med seg selv og Gud. Han er et levende bevis på at Gud hjelper hvem som helst og gir de nye sjanser, om de lar Ham.

Heidi

26.okt.2010 kl.12:43

Hei, :) Tror dere at man kommer til helvete? Det står ingenting i bibelen om helvete, og hvorfor skal gud som elsker alle sende de som gjør feil et sted der alle blir pint til evig tid? Det er ganske ulogisk :) Fint om dere kunne skrevet et innlegg om dette!

777

26.okt.2010 kl.22:55

Jeg vil ikke si det er ulogisk. Hvordan kan noen elske Gud i evigheten om de ikke en gang klarer det den lille tida vi er her på jorden.
Viss du vil ha flere steder der det står åm helvete så si fra^^
|
Luk 12,5: Jeg skal vise dere hvem dere skal frykte: Frykt ham som kan slå i hjel og siden har makt til å kaste i helvete. Ja, jeg sier dere: Det er ham dere skal frykte!
|
Matt 10,28: Jeg skal vise dere hvem dere skal frykte: Frykt ham som kan slå i hjel og siden har makt til å kaste i helvete. Ja, jeg sier dere: Det er ham dere skal frykte!
|
Matt 23,15: Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Dere drar land og strand rundt for å vinne en eneste proselytt, og når dere lykkes, gjør dere ham til en som fortjener helvete dobbelt så mye som dere selv.
|
Matt 7,13:Gå inn gjennom den trange port! For vid er den porten og bred er den veien som fører til fortapelsen, og mange er de som går inn gjennom den.
|
Jeg prøver ikke å skremme noen. Men Helvete er en realitet. Den trenger ikke fryktes, for døden er allerede overvunnet av min HELT:D Det er veldig mange steder det står om helvete og fortapelsen, viss jeg ikke husker feil så står det beskrevet noe om at det skal være brennende svovel eller noe. Brennende svovel er på 500-600 celsius (fasinerende :p) Åp 21,8

777

05.nov.2010 kl.03:12

Må rette meg selv :S :p
Matt 10.28 Vær ikke redde for dem som dreper kroppen, men ikke kan drepe sjelen. Frykt heller ham som kan ødelegge både sjel og kropp i helvete.

Maren

03.jul.2011 kl.08:27

Kjempe bra blogg ;) Kjempe nice :)

Har dere noe i mot at jeg låner noen dette innlegget og poster det på min? Ska skrive deres blogg under altså ;)

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

18, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits