Vi vil leve for dette!

21 kommentarer

Kristian

13.okt.2010 kl.13:21

Hei! elsker Bloggen deres!

En gang da bestefar døde, så jeg Jesus i Badekaret mitt! da ble jeg Kristen. Hva er deres historie?

Kristian92

Benedikte Refstie

13.okt.2010 kl.14:46

årh! elsker bloggen deres. Inspirerer meg veldig. Hørte talen deres også! dere er råe! :):)

Erik

13.okt.2010 kl.14:57

Hei jenter! Fantastisk å se deres drøm og ønske for livet. Virkelig etter Jesu hjerte.

Markus 16:15-20

Og han sa til dem: «Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for alle som Gud har skapt! 16Den som tror og blir døpt, skal bli frelst. Men den som ikke tror, skal bli fordømt. 17Og disse tegnene skal følge dem som tror: I mitt navn skal de drive ut onde ånder, de skal tale nye tungemål, 18og de skal ta slanger i hendene. Om de drikker dødelig gift, skal det ikke skade dem, og når de legger hendene på syke, skal de bli friske.» 19Etter at Herren Jesus hadde talt med dem, ble han tatt opp til himmelen og satte seg ved Guds høyre hånd. 20Men de gikk ut og forkynte overalt, og Herren virket med og stadfestet Ordet gjennom de tegn som fulgte.

Store og mektige gjerninger skal Herren bruke dere til! Vær frimodige!

Ina :D

13.okt.2010 kl.15:30

Jenter: Dere er en utrolig stor inspirasjon! Jeg føler det er mye lettere å stå for Jesus i hverdagen når jeg har denne bloggen! Jeg får inspirasjon til å leve for Jesus, og for inspirasjon over hvordan dere er så frimodige :) Takk skal dere ha! Klem Ina!

gutt93

13.okt.2010 kl.15:30

Jaaa, jeg vil være med :D!

Krissi!

13.okt.2010 kl.15:35

Jeg digger denne bloggen! Og synes det er syykt kult at en kristen blogg har blitt så kjent :D Jeg så dere i avisa Vårt Land forresten! Veldig bra intervju, dere er dyktige!

:)

13.okt.2010 kl.15:38

Veldig fin film =) Jeg har gitt denne bloggen til maange jeg kjenner :)

Maja

13.okt.2010 kl.17:53

Får tårer i øynene av å se og høre og lese det dere vil med livet deres. Dere er så modige som tørr å gi livet sitt så til jesus. Jeg er virkelig glad på deres veger. Jeg vil også orøve å oppnå noe slikt en dag. Men det er vanskelig å ta et slikt valg synes jeg. Jeg kjenner at gud er nær meg, og blir overveldet og nesten skremt og får tårer i øynene. ... Jeg synes det er vanskelig å gi livet sitt til gud. For det er så sterkt at det er nesten som jeg blir blåst tilbake av noe hver gang jeg får den følelsen av at guds nærvær er i meg. Hvorfor har jeg det slik? Kan dere hjelpe meg?

Hilsen Maja

13.okt.2010 kl.19:10

Fin blogg :)

spørsmål: krangeler dere ofte? jeg hater og krangle, og føler meg forferdelig etterpå, me av og til klarer jeg ikke la være, og selvom jag vet det ikke var rettferdig, føltes det som det måtte ut!!

Hjelp...

Camilla og Astrid

13.okt.2010 kl.22:02

Hei Anonym :)

Ja, vi krangler, som alle andre. Det er viktig å snakke om ting man er uenige om, og få sagt hva man mener. Det er likevel utrolig viktig at man "kontrolerer" kranglinga, og aldri sier noe man egentlig ikke mener. Begge to må gå inn med en holdning om at det er saken som må løses, og ikke at den andre skal bli mest mulig såra. Det er viktig å være ydmyk når man krangler.

Ofte kan det være andre årsaker som gjør at man krangler. Som at man er sulten, trøtt osv.. Det er viktig å se på slike årsaker før man hamrer løs på noen andre.

Det hjelper også å be :) Be over problemet, be for menneskene du er sure på, og se saken slik Jesus ville ha sett den :)

Maria

14.okt.2010 kl.00:18

Herlig film! :D

14.okt.2010 kl.11:11

Utrolig fin blogg! er ofte innom og ser etter nye innlegg.

Jeg lurte på en ting, hva heter sangen på denne videoen egentlig?

stå på videre!

Ingebjørg

14.okt.2010 kl.11:39

Dere er en stor inspirasjon for meg, og jeg er glad for at dere har laget denne bloggen, den er til hjelp for mange :) Ber for dere, og arbeidet videre ;)

Camilla og Astrid

14.okt.2010 kl.13:17

Hei :D Sangen vi har brukt på filmen heter my beloved av Kari Jobe :)

Kristina

14.okt.2010 kl.14:53

Jeg elsker bloggen deres og elsker at dere er så radikale!!!:D Da får jeg lyst til å være enda mer sånn jeg også!!! Det dere skriver betyr utrolig mye for meg og mange, mange andre!!!Stå på videre, for dere vil nå utrolig mange folk!:)

Kristian Olsen

14.okt.2010 kl.18:47

Apropo "fordommer mot kristne/kristen tro".

Jeg tror på gud og jesus, men tviler litt på bakkemannskapet.

Kjenner til kristne, som viser mindre kjærlighet til mennesker enn det ateister gjør.

Et av de viktigste budene Jesus gav oss var, Elsk din neste som deg selv.

Men nå til dags, virker det som at kristne mennesker elsker mer seg selv enn andre.

Hadde bare bakkemannskapet fungert, tror jeg det hadde blitt flere tilhengere.

Ingrid

15.okt.2010 kl.14:09

JA, jeg vil være med. Men vet ikke helt hvordan jeg skal få te til bestandig.. men jeg vil mer enn noe annet! <3

Gunhild

16.okt.2010 kl.12:54

Hei! vil bare si at dåkker gjør en fantastisk jobb!

Må gud vær me dåkker videre i arbeide :)

Synnøve

17.okt.2010 kl.15:20

Jaaa, selfølgelig vil jeg være med. Den beste følelsen du får i livet er når noen blir frelst. Denne helgen var det to av mine nære venner som ble frelst og jeg ble så utrolig, fantastisk, uendelig glad at jeg hoppet av glede overalt. Stå på videre og husk at Jesus er der alltid. Alltid! Jeg ber for dere :D

Noen venner av meg føler at de ikke kan bli kristne fordi foreldrene ikke vil komme til å like det, Kan dere skrive noe om det?

Elena

17.okt.2010 kl.21:15

Ja, er seff med! digger bloggen deres. Leser så mye bra her! Ber for dere. Stå på.

777

18.okt.2010 kl.23:52

Til Kristian Olsen
Det er mye sant i det du sier. Men i dag er det mange some kaller seg kristne. Hva folk kaller seg har ingenting å si. Det er hva de prøver å oppnå som er det viktige.
Jeg nøler mange ganger med å si jeg er kristen. Fordi jeg vet at mange forbinder det med mennesker som avskyr de som drikker, banner etc. Det jeg helst vil bli kallt er "en Jesu Desippel". Det betyr noe så enkelt som Jesus sin lærling, altså, Han er vår mester, å jeg ønsker å være mer lik Ham (Joh 3.30):D Ellers kan Jeg referere til et tiligere innlegg: Levende Kriste.
En annen ting er at mange ha større foventninge til folk som er kristne. Men det er mye sant i det du sier. Bakkemannskapet her i Norge er generelt sløvt. Mange gjør enn kjempe innsats for å spre budskapet, men mange kunne bidratt med mye mer, viss de hadde sluppet sitt liv i hendene på vår Gud!:D Og fokusert litt mer på hva han vil istedet for det enn selv vil!

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

18, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits