Intomission

Intomission er en kanonbra side hvis du er kristen, og gira på å misjonere! Det er seks undommer fra Gimlekollen i Kristiansand som har satt sammen en kanonbra side hvor de legger ut taler, blogg og masse info om misjon :)

Hva er misjon?Sia er absolutt verdt å gå inn på:

Trykk her for å besøke Intomission.no

8 kommentarer

Ingvild Amalie

18.okt.2010 kl.15:04

Kjempefin blogg!

Åå, den sio må eg sjekka ut :-D

jan

18.okt.2010 kl.15:50

Det var en veldig fin side :)

Helene

18.okt.2010 kl.15:50

Kjempe bra at der prater å sier det rett ut hva misjon er i begge videoene. Det må ikke være Tabu-tema.

Hannah

18.okt.2010 kl.17:31

Utrolig bra!

777

19.okt.2010 kl.00:17

En evighet er en ufattelig lag tid kom jeg på etter å ha sett denne filmen! Etter dette livet på jorda har vi en evighet i vente. En evighet er ett tidsbegrep vi ikke kan fatte, det er rett å slett for digert for oss. Noen sier at jorda er millioner av år gammel, kanskje også milliarder! Noen mener den ikke er eldre enn 6000 år. Personlig mener jeg alle disse alternativene er veldig lenge, men milliarder av år har inenting å stille opp med mot verken en halv eller en hel evighet. Evigheten, det er lenge det!
Så hva blir det til. 80 år på denne kloden å tjene deg selv, eller tjene Ham som lover deg mer enn du noen gang kan forestille deg, en evighet med Gud. Han har aldri lovet at det skal være lett å følge Ham. Men du skal virkelig få belønning for det, så ufattelig mye mer en du fortjener, bare fordi Han elsker deg!
Sanhenten er hard selv om ingen liker å si det! For Gud har sakt at den som ikke vil være Hans desippler vil ende i en evighet uten fellesskap med Ham. men ikke bare det, en evighet i fortapelsen.
Det er et valg du må ta. Å velge å ikke ta valget, er å velge bort Gud! Så tenk på nettopp dette: En evighet! Det er virkelig lenge det! Hva velger du?

jan

19.okt.2010 kl.14:41

godt sagt 777 ;)

Erlend

20.okt.2010 kl.18:05

777: Men hvem skal jeg høre på?
Kristne eller muslimer?
Katolikker, kalvinister, den norske kirke eller pinsebevegelsen?
Det er ikke bare å velge evigheten, du må velge rett evighet...

777

21.okt.2010 kl.00:59

Erlend: Jeg følte jeg hadde skrevet et veldig godt svar her, men så klarte jeg å slette det-.- Men det var sikkert et hint om at det ikke var et bra svar:P Jeg oppfordrer det til å høre på sanheten, veien og livet, messias, Isreals Gud, den levende Gud, den kjærlige Gud, den Gud som har skrevet sitt ord i bibelen. Sett din lit til Ham, og stol på Ham, og han skal gjøre det Sal 37,5. Da kommer du aldri til å være alene. Du kommer til å kjenne Ham virke i deg. Han vil fylle deg med sin kjærlighet, så la Ham gjøre det. Han sier ikke att det vil være lett! MEN! det VIL være værdt hver eneste steg på veien!

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits