Jeg trenger ikke vite hvorfor jeg er her?

Hør hva livingdoll - en av Norges beste bloggere, fineste og mest moteriktige jente, skriver:

Leser du videre, ser du at det er 175 kommentarer, hvor utrolig mange pene, vellykede, rike jenter, som bor i verdens beste land sitter å skriver at de alikevel ikke ser noen meining eller håp i livet sitt! Noen sitater:Jeg tror DU med, har fått den følelsen iblandt. Jeg tror at den sitter i deg hele tiden, men kan bli overskygget iblandt, når en føler at en har det bra. Men til slutt vil den komme tilbake igjen, den ekle følelsen av å ikke gjøre nok, ikke være nok, ikke untnytte livet nok eller være bra nok. Du føler stadig det er et eller annet du må bevise. Det er fordi du har en lengsel du ikke vet skikkelig om!

Du trenger en mening! Og du trenger en grunn for å leve. Du trenger svarene. Da jeg forstod det, forandret alt seg. Jeg føler ikke lengre noe behov for å måtte bevise noe, streve for å være bra nok, strekke til, oppleve nok, gjøre nok utav livet mitt. Jeg vet at Gud har en plan for det, og at han vil vise meg vei.

Det å kjenne hensikten med at du er her, gir mening for livet ditt. Du ble skapt av gud, for en mening.

18 kommentarer

Tine

26.sep.2010 kl.02:02

BRA JENTER!

Anonym

26.sep.2010 kl.02:02

skulle ønske jeg klarte å tro at alt var så enkelt som dere sier..

Per

26.sep.2010 kl.02:05

Anonym: hva er så mye enklere ved å tro at vi ble til av en tilfeldighet? det krever faktisk mer tro av deg!!

for om du tror på f. eks bigbang var et resultat av tilfeldigheter, er det naturligvis under "naturlovene", og en av de mest basic naturlovene er at energi aldri kan oppstå, bare gå over fra andre former, men hvor kom da energien som skapte bigbang fra?

Og vet du f.eks at sjansen for at verden ble til av en tilfeldighet er som å slå kron og mynt seks millioner ganger, og få kron HVER GANG!

Ikke så enkelt å tro det heller..

Ida

26.sep.2010 kl.02:05

Wow, det fikk meg til å tenke..

Lise-Marie

26.sep.2010 kl.02:06

amen jenter! elsker bloggen deres ! <3

Maria

26.sep.2010 kl.09:40

hurra for dette! mer mer mer sannhet!

kristin

26.sep.2010 kl.09:47

"Det verste som kan skje med mennesker er ikke døden, men et liv uten hensikt og mening" - so true !

Lene

26.sep.2010 kl.20:15

Bra innlegg, for jeg tror dessverre at det er alt for mange som føler det slik. :(

Leste et blogginnlegg her om dagen: http://draconigena.vgb.no/2010/09/23/religionen-som-slar-sprekker/#comments Blir utrolig provosert av folk som kan påstå slike ting! Synd at det ikke er flere der ute som virkelig tror på Bibelen og Guds ord... Noen som har noen ideer på hvordan vi skal snakke med folk som påstår slike ting?

Ingrid

26.sep.2010 kl.21:59

ÅH, det dere gjør og skriver er så viktig, jenter!! Tusen takk <3

VANJA

27.sep.2010 kl.01:29

skikkelig bra innlegg, det er så sant det dere skriver! :) keep up the good work! tror bloggen deres er til stor hjelp både for de som ikke er kristne, og de som er det :)

Gunnhild

27.sep.2010 kl.22:25

WOW, så utrolig bra blogg dere har!:-) Kjempebra innlegg som får en til å åpne øynene! Vi trenger vekkelse i Norge!!

Sandra

29.sep.2010 kl.20:29

Digger bloggen deres, for dere skriver jo om sannheten! :-) Og dette var et super bra innlegg! Det får en til å tenke.. :-)

Maria

29.sep.2010 kl.22:12

Utrolig bra blogg! Blir veldig inspirert og glad av å lese. Fortsett å være så frimodie! LA ingen ta fra dere det :D stå på!!!

anonym

30.sep.2010 kl.19:56

BRA SKREVET :-D

Irmelin

30.sep.2010 kl.22:33

Lenge siden jeg har vært innom her nå... og wow, dere holder virkelig ting i gang!! Dette er helt utrolig bra. Og dere tar opp så viktige temaer. Kjenner jeg blir helt inspirert og IMPONERT.. over Guds skaperverk. Takk for at dere lever i livet Gud har for dere. :) Dere er SÅ på riktig sted :)

777

06.okt.2010 kl.01:15

Til Lene
Slike innlegg tror jeg på en måte kan være sunt! Det får oss til i tenke (hvertfall meg). Det gir meg drivstoff til å finne ut at bibelen holder mål! :D
En annen fakta er at lyset vinner alltid over mørket! Se for deg at du har et mørkt rom. Du setter inn en lampe, og du kan se at mørket bare ikke har sjangs til å bryte ned lyset:D Mørket er ingenting, bare mangel på lys;)
Så jeg tenker at slike innlegg er en form for mørke (i og med at det er mot Gud). Og vi som er kristne har som oppdrag å bringe lyset fram, så det kan kvele mørket:D Så jeg tror at viss vi vil få fram lyset, må vi være lurere en mørket. Det kan være krevende, for Satan er lur, og han gjør det som er i sin makt for å lure oss. Men viss vi har med oss Gud, og virkelig jobber for det, kan vi være smartere!
Må vi bli som Salomo, rike på visdom og kunskap! :D hehe:P

Kristin!

11.okt.2010 kl.15:44

Jeg kunne ikke sagt det bedre!

Og JA, vi trenger vekkelse i Norge! La oss be for det!!!!!

Stå på jenter! Selv om dere ikke alltid får så mange kommentarer, tror jeg det er utrolig mange som følger dere!

Tror også Gud har en plan for bloggen deres! Dette er deres måte og vitne om Han!

"Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler! Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende." Matt. 28, 19-20

AMEN

777

12.okt.2010 kl.00:15

Tenk det!!! Vi er Jesu desippler folkens! Vi har alle vår måte å være desippler på. Ikke alle skal holde tale, synge eller stå framfor hundrevis av folk. Vi trenger samarbeid! Finn hva du er flink til og hva du liker, å prøv å bruke det i tjeneste for Herren.
Og be som David, om oppgaver som er for vanskelige for der selv å gjennomføre, for da er du klin avhengig av en allmektig Gud til å backe deg opp!:D

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits