Det er nå vi har sjansen!

Det er ingen annen levetid eller generasjon vi kan tjene Gud i. Vår generasjon vil dø ut med oss, og etterpå er det for sent. Hvis ikke DU når ut med evangeliet til din generasjon, er det ikke noen etterpå som kan gjøre det.

Statistisk sett har vi et langt liv foran oss, og alle muligheter til å gjøre det godt i livet. Vi lever i en liten prosentandel av verden som har en ufattelig god levestandard, og vi er derfor forventet å leve ca 92-93 år. Men det er forskjell på å gjøre det godt, og GJØRE GODT!Se for dere at dere står på den andre siden av livet, og har det meste å se tilbake på. Det du har gjort står der, og kan ikke forandres på. Hvilket liv vil du ha å se tilbake på?

Det er lett å tenke at du ikke er flink nok, modig nok eller tøff nok til å leve 100% for Gud,

Hvis Gud ber deg om å gjøre noe, da skal du vite at uansett hvor utrolig og vanskelig det synes, så kommer du til å klare det ? ikke fordi du er så fantastisk flink og modig, men fordi han som har satt deg i stand garanterer at du vil greie deg igjennom det.

Uansett hvem du er, hva du har med deg i bagasjen, du passer perfekt inn i Guds store plan. Gud spør ikke etter hvor dyktig eller prektig du er - Gud vil ha mennesker som er villige til å kaste seg med i striden på hans side, som sier: Ja, jeg er med, koste hva det koste vil!

Hva slags liv du vil ha å se tilbake på når du blir gammel, det livet må du bestemme deg for å leve nå. Valgene vi tar nå, får konsekvenser for resten av vårt liv!

8 kommentarer

Liv g Fallberg

22.sep.2010 kl.17:19

Så bra skrevet! ;) Vi må ikke bare sitte og se livet suse forbi, men være med å gjøre det vi er ment for :)

Didrik

22.sep.2010 kl.17:56

Flott innlegg, stå på jenter!!!

22.sep.2010 kl.21:56

Bra innlegg. Treffer meg veldig her, og gjorde inntrykk på meg. Prøver hele tiden å gjøre noe med det, og føler jeg blir bedre hver dag som går viss jeg alltid har dette i bakhodet. Ekstra godt med noen påminnelser! Takk :)

Johannes Kvammen

22.sep.2010 kl.22:31

Kjempebra at dere oppfordrer folk til å ta opp stafettpinnen og løpe deres del for evangeliet!

Silje

22.sep.2010 kl.23:07

Likte VELDIG godt det som stod med at Gud ikke spør hva vi kan klare, men å se hva Han kan klare gjennom oss. Og at uansett hvordan man er så passer man perfekt inn i Guds plan! Fantastisk skrevet, takk for det!

Maria

23.sep.2010 kl.10:01

Hehe, morsomt at jeg leste dette nå. Har undervisning om Utrustning og nådegaver, og i dag med fokus på hva kall er og hvem får det... Utrolig bra skrevet!

Hilde

23.sep.2010 kl.22:13

dere har en veldig bra blogg

anonym

30.sep.2010 kl.20:00

Bra skrevet ja. Vi må prøve å hvile i GUDS HENDER og la han styre livet vårt.

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits