For et utrolig fokus på tabernakle!

I dag reiste vi til Bergen for å besøke Pinsemenigheten Ungdom sitt fredagsmøte. Vi ble utrolig positivt overraska! Vi har hørt mye bra om ungdomsmenigheten, men det fokuset og den lidenskapen for Jesus, som de hadde, ønsker vi å se mer av! Det har vært en utrolig fin kveld hvor vi virkelig har sett et kristent ungdomsmiljø utenom det vanlige! Her var det dyktige ledere som fikk dette til å bli et møte som var 100% fokuserte på Jesus! Vi er imponert!
Det er så herlig å komme til en helt annen del av landet, og se flere hundre kristne ungdommer komme sammen pga Jesus en fredagskveld!

Vi kommer til å legge ut filmer fra to av de dyktige lederne i Pinsekirken! De sa så vilt mye bra!
Vi kommer også til å legge ut mer fra helga i Bergen :)
-Camilla og Astrid :-)

I
Sitat fra pinsemenigheten sin hjemeside:
"Et fellesskap av unge lovende mennesker samles for å bli inspirert, oppmuntret og utfordret til å leve liv som kan ha betydning for flere enn bare oss selv. Mer enn det møtes fellesskapet for å bli bedre kjent med Gud som har skapt oss, han som elsker oss helt uten betingelser."

3 kommentarer

winterandsummer

18.sep.2010 kl.09:54

:) Kan dåken linka til heimesida deira?:)

Amalie !!<3

18.sep.2010 kl.10:04

Så utrolig bra blogg dere har :D:D .. stå på .. :D

18.sep.2010 kl.10:17

Hei! det er en veldig bra blogg med det viktigste budskapet dere har! jeg er 14 år, og skulle ønske dere skrev litt mer om hverdagslige ting, om hvordan vi skal være mot hverandre, hvordan leve for Jessus i hverdagen og hvordan leve så andre kan få ett godt inntrykk av kristne!? Stå på :)

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits