En smakebit på at evolusjonen ikke stemmer uten Gud

Vi leser om mange teorier i evolusjonen, desverre er det mange av disse som ikke stemmer.

Evolusjonsteorien mener at for mange milliarder år siden, var det et stort smell som het "bigbang"Men hvor kommer Bigbang fra? Da blir vitenskapsmennene litt mer stille:
"Det var mye ingenting og mer ingenting, som ble masse ingenting, som ble til partikler som ble til til et stort BANG!"

Vitenskapen sier at bigbang skjedde i en rotasjon med klokka:Forskerene sier at alle solsystemer, planeter, måner og lignende gå med klokka, men det er fler planeter og måner som går mot klokka? Dette har forstkerene ikke noe svar på!

Dr Dino fikk spørsmålet om hvorforfor han trodde det var sånn da. Han svarte at Gud gjorde det nok bare for å få hele big-bang teorien til å se dum ut.


Vitenskapsteorien sier at for flere milliarder år siden kunne vi vært en stein og nå er vi mennesker. Ulogisk.


Ingen forskere har bevist Bigbang teorien! Det er det mange som tror de har gjort!

-Vi har alltid observert at verdens folketall øker. Om menneskene hadde vært på jorden så lenge evolusjonistene hevder ville verden vært overfylt. Noen beregninger viser at det ville vært 60 000 folk per kvadratcentimeter.

-Saturns ringer er ustabile og fjerner seg fra planeten. Men siden de fortsatt er på plass kan de ikke være særlig gamle. Et estimat gir en maks levetid på rundt 10 000 år.

Vitenskapen går mot seg selv! Vi skal skrive masse mer om hvorfor Evolusjonsteorien ikke går uten en Gud. Vi må bare ta litt av gangen :)

8 kommentarer

Maria

30.sep.2010 kl.09:28

Det er ein grunn til at det er teoriar. Eg vil påstå at det krevest sterk tru for å tru på desse teoriane. Då ville eg heller bruke trua mi på noko med meining. som Jesus, hehe:D

Erlend

30.sep.2010 kl.09:57

Glemte å nevne en ting, evolusjonsteorien sier ikke at Gud ikke finnes, den sier ikke noe om hvordan liv ble skapt, eller hvem/hva som skapte liv, den sier bare hvordan liv har utviklet seg.

Ingrid

30.sep.2010 kl.12:07

Gleder meg til å lese mer om dette! Kjempespennende! :D

30.sep.2010 kl.12:30

Digger bloggen deres! Gleder meg til å fortsette å lese bloggen deres!

Ådne

30.sep.2010 kl.16:48

Hei, eg har ei innvending mot påstanden dykkar "ingen har bevist bigbangteorien". Med hjelp av enkle utrekningar kan ein kvar som har tatt fysikk 1 rekna ut at alle galaksane bevegar seg frå kvarandre. Om alle gjer det, vil det tilseia at alle galaksane, all masse, var samla i eit punkt, som big bang teorien seier. Eg ser fram til svar. Gud ver med dykk!

Matteus 6:5-6

helene

30.sep.2010 kl.17:43

dåkker e altså heilt fantastisk!!!

d e så flått å læse bloggen dåkkers, d e påfyll i hværdagen!

stå på jente! :D:D:D:D

Mads

01.okt.2010 kl.00:41

Utrolig kult inlegg, det er så bra og se på videone til Kent hovind!

Noe som er litt morsomt fakta er at 50% av de største forskerene i USA mener at evolusjonsteorien er feil.

Faktisk så vitenskaelige bevis for at den ikke er så gammel eller big-bang, ingen for.

De siste 6000 har vær dag minka med 2 sekunder,. Dette ville fått et stort problem om jorda var 3.7 milliarder år.

Bare se på verdens elstste ørken, sahara er 4200 år. En ørken kan ikke forsvinne, men bare bli større, dette forklarer veldig mye om flommen.

Stå på! :D

hege

06.okt.2010 kl.20:10

Men du har bevis for at Gud skapte alt? Jeg er kristen, men er ikke for å prøve å motsi vitenskapsTEORIER uten å komme med konkrete bevis for at den "guddomelige-teorien". Men ellers bra skrevet! :-)

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

18, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits