Evolusjonsteorien stemmer ikke!

17 kommentarer

faithlovereason

12.sep.2010 kl.09:49

=) Finnes mange ting som kan tyde på at evolusjonsteorien ikke stemmer. Sjekk også f.eks. AnswersInGenesis.org, Reasons.org eller bethinking.org. Her er masse intellektuelle argumenter for kristendommen!

Lykke til videre =)

VANJA

12.sep.2010 kl.11:39

såå sant :) kjempebra video!

Ingrid Sofie

12.sep.2010 kl.14:30

Knallbra video! Jeg gleder meg til å lese videre om evolusjonen, og hvorfor den ikke stemmer! Denne bloggen hjelper meg virkelig til å stå frem som en kristen :) Takk skal dere ha!

Stein

12.sep.2010 kl.14:31

Søt video :p dere er goe jenter!

Kristin Olsen

12.sep.2010 kl.14:33

Sykt som dere motiverer meg jenter! Yes!

Jeg synes det er veldig bra at dere får frem budskapet med film! Det gjør det så mye lettere! :)

Ha en fin dag

annejorid ▲▲

12.sep.2010 kl.15:10

ooooh, bra video. men jeg fikk ikke helt med meg hva som ble sagt på slutten :/

Anna

12.sep.2010 kl.17:45

SÅ enig i budskapet =D Alt det flotte og fine som dere nevner, KAN ikke bare ha kommet av ingenting! Det står en fantastisk Gud bak alt på hele jorden.

Håvard

12.sep.2010 kl.21:14

Jeg er helt enig! Det er mer sannsynlig at Gud har skapt verden, for noe annet er jo litt vanskelig å tenke på, jeg får litt vondt i hodet av det. Gjør dere og?

12.sep.2010 kl.22:00

TROLOLO!!!

Arnbjørn

12.sep.2010 kl.22:18

Hvorfor skal ikke evolusjonsteorien stemme? Kan du forklare meg hvorfor den ikke stemmer? For her sier du bare at evolusjonsteorien ikke "burde stemme" fordi det er mye mer "logisk" at noen har funnet på hvordan verden er.
Hvis Gud skapte verden, hva skapte han den fra? Og hvor kommer da Gud fra?

Maja

13.sep.2010 kl.07:55

Veldig bra dere tar opp dette tema! Jeg ble veldig usikker i sommer på hvorfor forskerne forklarte at verden ble til på så og så mange millioner av år, når bibelen sier noe annet. Jeg hørte en taler som mente at gud skapte fjellene og dalene gamle, at det ikke da er så mange miliarrder år de har vært her som forskerene tror:) Men det er jo masse spørsmål likevel. Men det er jo noe vi må leve med, vi lever i troa:)

Jeg går forresten i klasse med to(eller flere) dere gikk på skole med i fjord:) går på drottningborg:)

Dere er veldig flinke:) stå på!:)

Hilsen fra Maja:)

Olav

13.sep.2010 kl.12:48

Jeg blir helt tatt av dage av de beinharde bevisene dere kommer med her. Helt utrolig.
Denne veideoen revolusjonerer alt vi lærer på skolen.
Men jeg har lurt en del på hva dere kristne tror. Hvorfor skulle Gud lage dinosaurene, for så å utslette dem? Var de for kjedelige for Gud?
Og skapte Gud hele universet? Har han flere lekeplasser som denne et eller annet sted?
Takk for svar :)

Stine

13.sep.2010 kl.13:35

I går kveld leste jeg bloggen deres og ba til gud om at jeg skulle drømme om han i natt. Jeg drømte om han! JEG TROR SERIØST AT JEG BLE FRELST. takket være dere. Jeg elske rbloggen deres, kyss og klem. Hvorfor skulle liksom en gammel mann med skjegg ha rett i at vi stammer fra apene? Det er bevist at Gud skapte verden; Hvofror skulle vi ellers vært her?

Anonym

13.sep.2010 kl.14:39

BRA film jenter ! Gleder meg til å lese videre om temaet! :)

Simon :)!!

13.sep.2010 kl.14:40

Dette blir bra! Takk for at dere har denne bloggen! Den hjelper meg så sykt!

Morten

21.sep.2010 kl.01:26

Veldig bra jobb jenter, liker deres pågangsmot, og støtter dere helt og fullt i det. Gud være med dere!
Jeg vil bare advare litt mot det med; tanken om at det å være kristen handler om å benekte evolusjon!
GUD kan ha stått bak BIG BANG,
GUD kan ha skapt liv og utviklet livet via EVOLUSJON.
Jeg vet ikke helt selv hvor jeg står, men la oss ikke rive med i en dumdristig debatt. Jeg har selv erfart å få mange bortkastete diskusjoner fordi jeg bastant ikke trodde på evolusjon (les Tim. 23-24)!
Uansett om Gud brukte 7 dager eller milliarder av år!
Så er en ting sikkert:
-Det var GUD som SKAPTE verden!

Magnus

25.sep.2010 kl.01:25

Enig med Morten. Veldig bra det dere gjør her, no doubt! Men evolusjon og Big Bang er noe jeg tror på, selv om jeg er kristen og går på Bibelskole.

Jeg tror Gud startet Big Bang. NOE må ALLTID ha vært - ellers ville verden poppet ut av ingenting. Du kan for eksempel se på fysikkens konstanter - De har vært KONSTANTE i evigheten, altså har de alltid vært. Derfor er det ikke umulig at Gud også alltid har vært.

Man mener at Big Bang startet ved at en klump/masse av molekyler fikk så stort trykk at det eksploderte. Det er disse molekylene jeg mener at Gud har skapt. Det er der Gud kommer inn.

Evolusjon tror jeg også på, men jeg tror at Gud også har hatt en finger med i spillet der. Man leter stadig etter såkalte "missing links", altså hopp i evolusjonsstigen man ikke kan forklare. Gud? :)

God bless you, girls! Keep up the good work! :)

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

19, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits