Kristendommen er akkurat som "hviskeleken"

Kristendommen er bare noe oppskrytt tull. Det er jo så mange forskjellige forfattere! Vi mennesker er jo så flinke til å gjøre en fjær om til ti høns. Selfølgelig har noe lignende skjedd me kristendommen. Det var antagelig akkurat som hviskeleken. Alle historikere er enige om at Jesus levde. Han var sikkert en god, snill og klok læremester, som fortalte folk hvordan de skulle leve, men han var nok ikke Guds sønn. Historiene vandret jo muntlig kjeeempelenge, og ble plutselig mye større en de egentlig var..
Vanlig påstand.

Men
- De første skriftene om Jesus er skrevet ned ca 40. år etter hans oppstandelse! Dette høres mye ut i vår tidsregning, men på den tiden var utviklingen mye tregere. Det var nesten som en nyhetsoppdatering å regne på den tiden.
- Det levde forsatt utrolig mange øyenvitner når alt ble skrevet ned.

- På avslutningen av "hviskeleken" sitter jo den som opprinnelig startet å hviske, og kan fortelle de andre hva som egentlig ble sagt. Slik var det også med historiene om Jesus. Det levde flere hundre vitner, og det hadde selfølgelig blitt oppstyr om det var noen store, vesentlige feil.

6 kommentarer

Olav André

05.okt.2010 kl.18:58

Bra jenter!! :-) Det er alt for mange som går rundt med feil oppfatning av kristendommen, og alt for få som vet fakta! STÅ PÅ :D

Anonym

05.okt.2010 kl.18:58

BRA :D

Kine

05.okt.2010 kl.18:58

Jaaa :-D Enig! det er så sykt sant! :-)

Anonym

05.okt.2010 kl.18:59

Folk flest vet ikke at dette faktisk er rett! :-)

Malene M.

05.okt.2010 kl.22:01

Kjempefin blogg dere! :)

Dere gjør en superbra jobb! :D

Ragnhild

06.okt.2010 kl.20:28

Så utrolig bra, stå på jentar!!!! :D

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits