We were here!

Satt på spotify og lette litt her om dagen. Og ble sittende å høre på «Lady Antebellum» -Ikke min musikksmak vanligvis, men en av sangene fikk meg veldig til å tenke!

Utrolig tankevekkende tekst i denne sangen. Det fikk meg til å tenke over hvor mange mennesker som faktisk "blir glemt" etter en stund.. Tenk hvor ufattelig mange mennesker som faktisk har levd på denne jorden! La oss se på dette bildet for eksempel:

Bare tenk hvor utrolig mange, ukjente fjes det er på bildet. Tenk hvor utrolig mange mennesker som bare har levd vanlige a4-liv for å siden bli glemt! Tenk hvor mange mennesker som har drevet med akkurat de samme tingene som deg, før deg?

Hva om alle kristne hadde fokusen om at i livet sitt ville de gjøre noe av betydning, si noe annerledes, noe som virkelig får verden å høre, gjøre noe bedre med tiden vi har fått og prøve å nå menneskers hjerter i dette livet her! 

Vet du hva? Vi er en ny genereasjon! Vi har tidens budskap, vi har en frelser som faktisk lever i dag!! Vi er reddet! Og vi må la verden få vite! Vi trenger ikke leve vanlige, kjedelige liv! Vi kan leve annerledes! Vi kan leve radikalt, og vi kan leve ut den drømmen Gud har lagt ned i oss! Vi kan la verden få høre om Jesus!

Vi kan redde verden! Vi kan bli husket som de som fikk opp øynene til verden for Jesus!  LA VERDEN FÅ VITE AT VI VAR HER! :-)

7 kommentarer

Karoline

17.sep.2010 kl.12:03

Utrolig viktig ! Stå på jenter, dere er virkelig til stor inspirasjon for oss alle ! :D

Ingunn

17.sep.2010 kl.12:17

Bra skrevet! Enig med deg.

http://jenteparty.blogg.no/1284558273_girlfriends_kick_ass.html

kristin

17.sep.2010 kl.21:17

Ja! Jeg er så enig! Er det noe jeg virkelig brenner for så er det å gjøre en forskjell, la verden merke at jeg har vært her, og fortelle verden om jesus !

Millie

17.sep.2010 kl.23:36

Skambra tanke!!!

Maria

19.sep.2010 kl.13:29

Flott innlegg! Vi KAN forandre verden, eller rettere sagt: Jesus kan forandre verden, og Han velger å bruke OSS dersom vi sier "ja"!

Ester Dahl

19.sep.2010 kl.14:24

Utrolig bra sagt! Er så enig, stå på for Jesus, dere gjør en stor jobb og er forbilder for mange! ;)

bysue

19.sep.2010 kl.16:23

bloggen deres er utrolig inspirerende :) denne liker jeg!

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits