The promise of a lifetime..

Han har lovet at han alltid vil være der. Han har lovet at han alltid vil holde sine hender rundt deg. Han har lovet styrke når du selv er svak. Han har lovet håp midt i håpløsheten. Han har lovet lys i mørket. Han har lovet å svare når du ber. Han har lovet å bære deg gjennom de tyngste periodene i livet. Han har lovet deg fremtid og håp. Han har lovet deg en evig kjærlighet. Han har lovet deg et evig liv. En evighet i paradis.

Ikke på grunn av hvem du er, hva du gjør, tenker, sier og hvordan du lever - men på tross av detHan har lovet det fordi du er hans barn. Fordi han lengter etter deg, tenker på deg og elsker deg. Sprøtt - men sant..

Kutless the promise of a lifetime

4 kommentarer

Anonym...

02.jun.2010 kl.22:02

BRA INNLEGG:-)

Jeg lurte på om dere en gang ville ha et der folk kunne dele eller skrive opplevelser med gud bønnesvar eller lignene ?

Også lurte jeg på om dere ville ha et innlegg der folk kunne skrevet bønneemner som de ville folk skulle be for? :-)

Elena

02.jun.2010 kl.22:45

Herlig!

veronica

12.jun.2010 kl.15:48

elsker den sangen<3

Caroline Bettina

08.jul.2010 kl.23:52

Dere er herlige! Stå på :)

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits