Vi sitter med verdens viktigste budskap!Hva mener egentlig folk som sier at troen bør være en privatsak? Altså, selfølgelig må den troen du har være din egen. Men mener du da at noe som alle mennesker på hele jorden har en mening om skal være en sånn "hysj hysj greie"? For du går ikke å pynter opp et rom, viss du har tenkt å holde døra låst, å holde den låst for alltid. Du tenner ikke en lampe for å legge et svart teppe over.

Det er vi kristne som er elektrisiteten i verden, men hvem får bruk for det når ingen skrur på bryteren? Samme om du har 100 000 watt på insiden, når det forsatt er mørkt og kaldt der du går!Vi sitter på verdens best bevarte hemmelighet! Vi kristne må slutte å gjemme oss, og slutte å gjemme det budskapet vi har! Selfølgelig er ikke alle mennesker like frempå, eller like åpne med sin tro. Vi mener ikke at alle skal opp på talerstolen eller til afrika som misjonærer. Men alle kan gjøre sitt der de er fra, der de lever og der de jobber, går på skole og der de ellers henger.

Har vi virkelig forstått situasjonen? Når vi kristne vet at alle som ikke har hørt om Jesus kommer til fortapelsen, hvorfor er vi ikke mer desperate? Hvordan kan vi bry oss om vår egen rikdom, makt og materialistisk lykke, når vi vet at så utrolig mange ikke har tatt imot Jesus ennå? Hvordan kan vi forsatt bruke så mye av tiden på vår egen tilfredsstillelse?

Om du ser en person som holder på drukne, så går du ikke rett forbi? Du sier ikke; Nei, beklager jeg har ikke tid, jeg har for mye jeg må gjøre for meg selv. Du vil selfølgelig prøve å redde personen?

13 kommentarer

...

27.mai.2010 kl.00:28

Kjempe fin blogg, me et viktig budskap:)

jesus<3

27.mai.2010 kl.00:30

eg vett jallfall at dokke får ei stjerna i himmelen:)

Mette

27.mai.2010 kl.08:39

Bra innlegg! Jeg tror mange kristne ikke har forstått situasjonen. Samtidig er det mye "selvtolking" i denne religionen, noen "tror" rett og slett ikke på evig fortapelse.

Jeg er den eneste kristne i familien min, så selvsagt burde jeg vært mer desperat etter å få familien min til å møte Jesus. Men de vil ikke. Jeg vet ikke, jeg tror jeg (i likhet med mange andre) lukker øyne og ører og håper det ordner seg.

Hannah E

27.mai.2010 kl.09:36

veldig veldig bra innlegg!!! :)

ingrid

27.mai.2010 kl.11:45

Bra skrevet! Jeg blir så inspirert av dere, leser alltid det dere skriver! Jeg skrev nettopp et innlegg om noe av det samme på bloggen min, og linket til dere! Stå på! Dere er kjempebra:)

Kenneth

27.mai.2010 kl.13:52

Et av de beste innleggene jeg har lest her :) Ikke så mye om hvem Gud er og om hans kjærlighet, men om hva vi, som forandrede frelste mennesker, bør bli drevet av. Jesus hadde ett mål: Følge Gud's vilje --> Frelse verden!

Vi bør ha det samme mål, uten sidestykke.!

Stå på jenter! Lev i Ånden, hold på ordet;)

Karoline

27.mai.2010 kl.14:33

Viktig!

27.mai.2010 kl.14:37

De siste setningene traff hjertet mitt skikkelig. Det er så enkelt å tenke at man kan gjøre noe senere, men vi må gjøre noe NÅ!

Hannah

27.mai.2010 kl.16:27

Veldig bra innlegg! Tror mange trenger å høre dette, inkludert meg selv. :-)

Ingrid

27.mai.2010 kl.19:56

Dere er så flinke til å skrive!

kjempeviktige ting dere skriver i innlegget her, vi må gjøre ting nå!

Helene!

28.mai.2010 kl.19:04

Vi må bare stå sammen å fortelle andre om Jesus. Mange vet hvem Jesus er, men de tror ikke på han. Hvis du viser til folk rundt deg at du er kristen synes folk at det ikke er så fjernt ( og at det gjelder bare for gamle damer) tror jeg! f.eks gå med kors, skriv på facebooken din at du er kristen, skriv bibelvers eller liknene på penalet, vær kreativ og lev i guds velsignelse!

Det er verdens viktigste buskap!!! Jesus sier: For så høyt har GUD elsket VERDEN, at han gav sin sønn, den enbårne, for at hver den som tror på han ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

Jesus sa VERDEN, ikke utvalgte. Evangeliet gjelder for abbsolutt alle, selv om de er hvite, svarte, små, store, populære, mobbeoffere, tyver eller feilfrie mennseker.

Dette innlegget var kjempe bra, og det er bra å høre for oss alle ;)

charlotte

28.mai.2010 kl.19:58

Kjempeinnlegg! Det er helt sant. Vi må ikke være så redde for å snakke om budskapet vårt!

28.jun.2010 kl.20:07

Takk og lov for at det finnes folk som dere som tar seg bryet med å spre budskapet! Fantastisk blogg =)

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits