Jesus er verdt det!Før i tiden ble folk kalt kristne fordi de ligna på Jesus.

Hvis du er kristen så har du sikkert sagt noen ganger: «Jeg ønsker å bli likere Jesus.»

Men vi glemmer alt Jesus måtte oppleve av:

-Å bli hatet av sine egne.
-Oppleve og ikke bli likt.

-Se at de nærmeste vennene sviktet han.
-Bli baksnakka.


Vi ønsker å følge Jesus, bare vi slipper de bitene med at vi kanskje blir upopulære og baksnakka. Det ble Jesus! Saken er at det er en helt naturlig del av det å bli likere Jesus! Det er så utrolig lett å bække ut med en gang de harde tidene kommer. Med en gang du møter litt motstand.

Vi vet selv hvor utrolig lett det kan være å prøve og forandre seg hvis man merker at man blir mislikt for den man er, eller det man driver med. Hvor utrolig lett det er å unngå å snakke om Jesus framfor de du vet at du kommer til å møte motgang hos.

Det er i de tilfellene du blir testa på hvor mye Jesus er verdt for deg!

Vi har funnet ut at Jesus er verdt det! Vi har nå funnet ut at det betyr mer for oss å følge han 100 %, enn og skulle bli likt av alle. Det er viktigere at Jesu budskap kommer ut til verden, enn og være populær. Vi har nå funnet ut at Jesus håndterte motgang med kjærlighet.

Johannes 18
Om verden hater dere, skal dere vite at den har hatet meg først.7 kommentarer

¢¾ m o n a

17.mai.2010 kl.15:04

Kjempebra innlegg! Jeg leser bloggen deres når jeg kommer på det, noe som egentllig burde vært oftere. Jeg synes det er tøft at dere har en kristen blogg i blogg.no hvor flesteparten er overfladiske fjortisser (noen ganger er nok jeg inkludert :S)

Hvis dere ikke leser bloggen hennes fra før, vil jeg anbefale søsteren min sin blogg. Det var hun som fortalte meg om dere. Rejoice.bloggbyen.com.

Gregor

17.mai.2010 kl.18:01

Så sykt sant!!!

VANJA

18.mai.2010 kl.01:28

skikkelig bra :D

Mari

18.mai.2010 kl.23:29

Utrolig bra innlegg! Dett ehar jeg aldri sett noen skrive om før. Utrolig bra!

Hege

20.mai.2010 kl.12:33

Utrolig fint innlegg! :)

Jeg beundrer dere for å være så frimodig å skrive åpent om det på en blogg. Jeg får inntrykk av at dere er noen flotte personer :)

Johannes Kvammen

29.mai.2010 kl.16:44

veldig bra skrevet:P Jeg går i 10. klasse på Bergen Kristne Grunnskole og blir baksnakket fordi jeg er en radikal kristen...

777

05.okt.2010 kl.00:49

Bibelen sier det vil være tunkt å være en kristen, mange vil falle fra. Så vi må gjøre det vi kan for å styrke hverandre i troen på Ham! Bygg ditt hus på fjell (bygg livet ditt på Gud), og når stormen da kommer, skal du stå sammen med Ham, og han skal ikke la deg falle! Matt 7. 24-27

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits