Gud er bare en løsning på det uforklarlige?

"Før i tiden visste de ikke så mye om ting, derfor fant de opp en Gud som ble forklaringen på det de ikke forstod.»


MEN.. I dag har forskningen og vitenskapelige oppdagelser gjort Gud overflødig. Situasjonen nå er faktisk at jo mer «Vitenskapen» finner ut, jo mer taler for Guds eksistens. Ikke fordi Gud kan bevises, men fordi du i dag vet at universet har en begynnelse, og alt som har en begynnelse har en årsak.

Ting vi «vet i dag»: Sannsynligheten for at liv bare skal oppstå er ekstremt liten. Det er ekstremt mange livsnødvendige faktorer som trengs på jorden samtidig, og å mene at alle disse er på jorden tilfeldig, krever sterk tro. Videre så vet vi masse om den enorme kompleksiteten og informasjonmengden i en eneste levende celle. Informasjon uten informant er en selvmotsigelse.
8 kommentarer

PSC - skrevet av Simon Andrè

15.apr.2010 kl.12:39

hei, jeg lurte på om dere kunne ta en titt på mitt innlegg om homofili?

jeg tenker dere har så stor blogg og hvis dere likte innlegget så er det helt greit for meg at det blir publisert hos dere.

stå på jenter - Gud være med dere!! :))

Maria

15.apr.2010 kl.16:06

amen til det:) Jenter dere er fantastiske!

Alle kristne bloggere! meld dere inn i FB gruppa "kristne bloggere" La oss stå sammen for jesus i bloggverden:)

-Maria

Tor Arne

16.apr.2010 kl.01:50

Jenter, dere gjentar dere med deres tvil på klodens og universets eksistens. Kan dere ikke ta opp tema dere er usikre på, i stedet for å ramse opp den samme leksa om at alt må klaffe for at vi skulle kunne oppstå?

Veronika

17.apr.2010 kl.23:30

Bra sagt/skrevet :)

Thomas

18.apr.2010 kl.23:24

Er man realistisk, så eksisterer ikke gud. Retten og sletten. Men å ha noe å tro på, og å "gå" til får å få trøst er ikke noe problem. Problemet er å kalle trøsteren for gud.

Line

19.apr.2010 kl.09:34

ENIG!! Det er helt umulig for meg å tro at verden ble skapt tilfeldig!

Oda

19.apr.2010 kl.09:36

Kjempebra poeng jenter! :)

Elsker bloggen deres!!

Anonym

19.apr.2010 kl.09:36

JAA! dere styrker meg enormt med disse innleggene!

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits