Aldri bra nok..

Vi mennesker strever og sliter stadig for å bare bli "enda litt bedre"..


Enda litt tynnere..

Enda litt penere..

Enda litt mer populær..

Enda litt mer morsom..

Enda litt flinkere..Allikevel blir det aldri nok.  Vi vil bare streve helt forjeves. Det er alltid en penere en deg, mer musikalsk en deg, en flinkere i fotball og en som har flere venner enn deg.. Å bruke tiden på å sammenligne deg selv med andre den verste måten å sløse bort tid på. Det vil alltid finnes en som tar seg bedre ut en deg, og det vil gjøre  deg sjalu. Eller så vil noen ta seg verre ut, og det vil få deg til å føle deg overlegen. Tro meg, du trenger ikke slike dårlige holdninger!
De vil kvele gleden din som sand på ild!

Å gå å bære på slike følelser avskaffer mye av livsgnisten din. Disse tankene blir lett altoppslukende. Det er viktig å kunne minne seg selv på hvor bra en egentlig har det, hvor mye en betyr for andre og hvor verdt livet er å leve.

Og det største av alt:  Gud finnes! Han skapte deg med alle de fantastiske egenskapene dine. Han er utrolig glad i deg, og vil deg kun godt! Han liker den litt skjeve nesen din, de utstikkende ørene, og fregnene dine! DU ER GOD NOK FOR HAN!

14 kommentarer

Elisa

31.mar.2010 kl.02:13

Det er så sant!!

Kjempefine bilder, og kjempefint innlegg!

Jeg trenger å få høre sånne oppmuntringer

Anonym

31.mar.2010 kl.02:14

Elsker denne bloggen <3 er alt for dårlig å kommentere..

Ragnhild :)

31.mar.2010 kl.03:26

Så utrolig sant. jeg tenker ofte sånn, og det er ikke bra. Gud skapte meg og han bryr seg om meg. Det er det som teller!

Cathrine <3

31.mar.2010 kl.14:51

Bra skrevet ! :)

TorgeirB

31.mar.2010 kl.22:13

Helt enig;)

stå på!!;)

Ida

01.apr.2010 kl.13:36

Veldig bra skrevet! <3

Elsker bloggen deres, men kan dere hjelpe meg med noe ?

Jeg tror på at Jesus fins, at det som står i bibelen er sant og ikke bare noen som har funnet på!

Jeg ber nesten vær kveld, og noen ganger om at jeg snart må få et svar .. for jeg har ikke opplevd noe med Gud enda .. Hvor lenge må jeg vente ?

Idak

01.apr.2010 kl.16:26

Hei, kom over bloggen din, likte den veldig godt eller utrolig godt!

Denne bloggen vil jeg lese oftere :) Tenkte at det hadde væørt fint med en kommentar :)

- www.pitt.blogg.no

madelenpusen

01.apr.2010 kl.18:14

Bra skrevet <33 Alle er gode nok som de er :)

påske klem fra Madelen <33

Ingebjørg

02.apr.2010 kl.16:53

Herlig blogg, bruker den som framside, hele familien leser den. Stå på!

Anne-Line

04.apr.2010 kl.01:53

Bra skrevet! Viktig å bli minnet på slike ting. Er så lett å sammenligne seg med andre, tenke at en ikke er god nok og tenke at alle andre er så mye bedre. men godt å få høre noe sånnt. Gud elsker oss akkurat slik som vi er, det er det som er så flott!

Blue

04.apr.2010 kl.20:25

fancy:-D forresten dere eller du hehe, det er vel dere begge sin blogg i hvertfall da., så fikk jeg et bla fra den kristen leiern i lillehammer der dere var forbilde å greier. så jeg tengte på å kjekke ut bloggen, å den er jo kjempe fin!!:-D det jeg lurte på da, var om dere viste hvor jeg kan få lastet ned sanger fra impuls?? viss derevet det så plis kunne sende svaret på melding på min blogg;-) takker ;-)

http://chrisblue.blogg.no

anonym

05.apr.2010 kl.14:47

til Ida... Bare stol på at gud kommer til å gi svar på dine bønner. Du kan sammenligne guds bønnesvar med et trafikklys. Han svarer av og til nei (rød), av og til vent ( orange) og av og til ja ( grønt)

Han ser hva som er best for deg! Senere i livet kan du se at GUD har vært med i livet ditt!

Terese Melvold

06.apr.2010 kl.20:42

Dere har en utrolig inspirerende og herlig blogg! Det er ufattelig viktig å spre budskapet om Jesus videre, og det gjør dere på en fantastisk måte :-) Sees sikkert på Skjærgårds!

caroline k

10.apr.2010 kl.00:17

det stemmer helt det du skriver her , man syns alltid noen andre er penere og slike ting .jeg er glad jeg endelig fant en blogg med kristen innhold som passet til meg eller hva jeg skal si.

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits