Noe mangler..

Noe mangler. .
Noen ganger våkner du opp og har ingen motivasjon, energi eller glede. Du orker rett å slett ikke å møte hverdagen, du ser ingen egentlig mening. Etter litt mat og morgenstell, er disse tankene skjøvet under igjen. Men du vet at de ligger dypt inne i deg, og at de aldri helt forsvinner.

Det er en slags lengsel som du ikke kan sette ord på.

Vi tror vi kan hjelpe deg! Vi håper du som leser dette ikke krysser ut med en gang, men hører på hva vi har å si! Vi kan ikke tvinge deg til noe, men tror du at vi ville brukt så mye tid og energi på å overbevise deg om at vi har et bra tilbud, om vi trodde det ikke stemte? Vi har en Gud som er allmektig, allvitende og som elsker oss. En som egentlig ikke tåler oss på grunn av alt det gale vi gjør, men som allikevel sendte sin egen, elskede sønn for at vi skulle være med ham igjen. Ja, det høres helt sprøtt og hjernedødt ut!

Men bare tenk over hvor sykt mange mennsker som i såfall er hjernevaska? Når du tenker over det, har du sett og erfart Gud gjennom ting som har skjedd. Av og til har du følt en uforklarlig trøst, og av å til har du stått på toppen av en utrolig utsikt eller sett en så perfekt solnedgang at du har forstått det. Ja, for egentlig forstår du at verden er for perfekt til å bare oppstå av ingenting, men du tvinger deg selv til å tro at alt har en naturlig skapelse.

"Den som ser universets perfeksjon, og fornekter Guds eksistens er en dåre" - Albert Einstein.

En kompis av oss som har blitt kristen har sagt: "Da jeg tok imot Jesus, følte jeg et håp, en glede og en fred som jeg ikke visste at jeg manglet".

Gi Jesus en sjanse!  -  Du vil ikke angre!

9 kommentarer

Vanja

26.mar.2010 kl.00:27

:D:D bra skrevet!

Linda :)!

26.mar.2010 kl.10:49

Sykt kult bildee! :D

Malene M.

26.mar.2010 kl.11:07

Kjempebra innlegg dere! :)

Mari

26.mar.2010 kl.14:38

SÅ sykt braaa! Åh det er så sant. Likte utrolig godt den setningen han hadde sagt! Det er sykt sant. Det er så mange som tror de har et perfekt og lykkelig liv. Men de vet ikke hva det er en gang, hvis man ikke har blitt kjent med Jesus!

Maria :)

26.mar.2010 kl.15:02

YEAH :D

Kamilla

26.mar.2010 kl.15:43

Utrolig bra skrevet... fortsett med det dere gjør og ikke gi opp :) dette er bra!!!
Jeg er kristen. Men, lider av BIOPOLAR LIDELSE.. :/

Anonym

27.mar.2010 kl.17:26

Bra skrevet, og det virker som dere hjelper mange med bloggen deres ved å gi dem svar på de trenger, nemlig Gud. Men for meg hjalp ikke dette, desverre, dere virker egentlig litt blendet av Gud, og litt lite reflekterte. Jeg vet ikke om jeg er kristen eller ikke, for å være ærlig, men for meg hjelper det ikke bare ved å si at det finnes en Gud. Gud må nok overbevise meg for at jeg skal tro på Ham, og jeg vil gjerne at han skal klare det, men Ham gjør det bare ikke. Noen tips?

Ingrid

30.mar.2010 kl.10:19

Eg er kristen og stolt av det, om du skal bli overbevist må du ville ta imot Jesus. Om du tenke deg straumen eller vinden og lufta, så ser du ikkje de. Men du veit det er der får du er avhengi av det. Slik må du tenke om Gud og. Du veit du treng han <3 Om du ber får du bønne svar om du vil ta imot det. Som han sa i Matteus 7kapittel og 7vers

"Be så ska de få. Leit så skal de finna. Bank på så skall det latast opp for dykk.

For kvar den som bed, han får, og den som bankar på, skal det latast opp for"

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits