Til deg fra GudVi må (igjen) beklage at det blir lite oppdatering! Vi har utrolig mye som skjer akkurat nå. Vi er heldigvis ferdige med tentamene våre, og nå gjenstår kun muntlig eksamen om noen uker! :-) Om tre dager reiser vi til London! Og vi gleder oss! Og da kommer vi til å oppdatere ganske mye mer! :-)

I går kveld var vi på en utrolig inspirerende konsert! Et barnekor fra Watoto (en organisasjon i Uganda) som kom til Intro og sang. ALLE av disse barna hadde mistet en eller begge foreldrene, og hadde opplevd utrolig mye vondt! Allikevel sang og danset de med en energi og glede vi aldri har sett før! Flere av disse barna hadde sett foreldrene sine død, tiggget på gata og blitt misbrukte. Det var utrolig sterkt å se barn helt ned til 9 år som stod og fortalte om dette. Det var ufattelig inspirerende og se hvor sterke disse barna var i troen sin! Vi satt med tårer i øynene og frysninger hele konserten. Senere vil vi legge ut en film fra konserten! :-)

9 kommentarer

Elena

12.mai.2010 kl.11:19

Herlig blogg. Kjempe lærerik! :-D Stå på!

Ragnhild :)

12.mai.2010 kl.15:40

Så utrolig rørende! Sterke barn :)

Karoline

12.mai.2010 kl.16:20

Gleder meg sykt til de kommer til Agapekirka på tirsdag ^^,

Maria

12.mai.2010 kl.17:55

Watoto var i Trondheim for et par år siden, og jeg satt med samme følelse! Fytti, så sterk tro på Gud de hadde! Til og med etter å ha opplevd noe så fælt... Dessuten var de jo råflinke! Hadde sååå lyst til å synge og danse sammen med dem! ;)

Vanja

12.mai.2010 kl.22:28

åå, den videoen var sinnsykt fin! :')

Kristian Solberg

12.mai.2010 kl.23:04

"Flere av disse barna hadde sett foreldrene sine død, tiggget på gata og blitt misbrukte. Det var utrolig sterkt å se barn helt ned til 9 år som stod og fortalte om dette"

Godt eksempel på hva som er guds vilje?

- Og ikke kom og si at det er menneskets frie vilje, som gud gav oss, sin skyld. Og at derfor kan man ikke skylde på gud. Jeg skal vedde på at dere har bedt til gud om å få slutt på sånt. Altså tror dere at det er gud som har kontroll over dette. Gud er ifølge dere allmektig.

btw: Jeg synes dere skriver intresante innlegg, og layouten er veldig fin :) jeg har selvfølgelig ganske ulike meninger en dere.

For å svare på deres tekst om at dere ønsker at JEG skal møte Jesus på samme måte som DERE og at dere vil vise meg et annet alternativ. Dere trenger ikke bekymre dere for alle de som ikke er kristne. De har det nok like bra som dere ;)

Ida

13.mai.2010 kl.13:31

Kjempefin video <3

sara <3

15.mai.2010 kl.19:39

Nydelig video begynte å gråte <3

Cathinka

16.mai.2010 kl.01:56

<3

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits