Jeg vil leve av deg, Jesus!Dette ble en vanvittig bra kveld! Med lovsang, tale, sosialt, taco, kakebaking, åpen scene, henging, smil, latter og utrolig mange bra folk samlet for å bruke tid med hverandre og Jesus! Kvelden har handlet om Guds kjærlighet til oss, altså horisontal kjærlighet, og i morgen skal vi ut og spre Guds kjærlighet til folk på Ålgård, gjennom gode ord, gjerninger og samhold! :) Som en slags "Gerilja". Håper dere har hatt en bra kveld! :)

Vi vil anbefale dere å komme innom på møte i morgen kveld, i babtistkirken på Ålgård - kl. 19.00 :)Beklager "jalla-inlegget" som ble lagt ut tidligere i dag! For noen er 3 knapper veldig forvirrende. Min blogg-kompanjong som har litt nedsatt hjernekapasitet. Det finnes ingen unskyldning for henne - Camilla :)

11 kommentarer

Tine

20.mar.2010 kl.01:32

Det virker som dere gjør et veldig bra arbeid, jenter! Stå på! Ha en bra helg videre :D !

Anonym

20.mar.2010 kl.01:33

Er dere ledere i et ungdomsarbeid eller noe sånnt? :)

Så veldig gøy ut!

Camilla og Astrid

20.mar.2010 kl.01:34

Hei Anonym :)

Ja, vi er med som ledere på Connect ungdomsarbeid, og står for lovsangen :)

Anonym

20.mar.2010 kl.02:07

Det var veldig bra i kveld :D

Elskee Connect, d er så gøy!

Anonym

20.mar.2010 kl.02:25

Dåkke e forbildene mine!

Dåkke va kjempeflinke å synga i dag :D :D

Ragnhild :)

20.mar.2010 kl.03:02

Dere er forbilder ja :)

Jeg lurer på hva dere har å si til en ting...ikke noe spesielt, bare en kommentar eller noe.

Hadde tentamen i norsk på tirsdag. En av oppgavene var å skrive om en tekst. Skal gjenfortelle den teksten til dere.

Handlingen foregår i en kirke, en såkalt "hvit" kirke. Der var det bare hvite som skulle være. Utenfor på kirkedøra sto det at kirken bare var for hvithudene. Kom det en mørkhudet person inn i kirken, ble personen kjefta på, spytta på og det ble helt kaos.

En dag under en gudstjeneste, kom det en med mørk hud inn i kirken. Personen sa ingenting. Gikk ikke, reagerte ikke da han ble kjeftet på. Han var ikke helt mørk, men litt mørkere enn hvithudede.

Den mørke mannen stod der med tårer i øynene.

Da han hadde gått eller ble kastet ut eller noe...husker ikke... så sa en person til en annen: "så du de såra han hadde i henda sine?" eller noe.

Og jeg lurer på: Hva synes dere om historien? Har dere hørt den før, i så fall, vet dere hvem som har skrevet den? jeg husker ikke hvem som skrev den :) hehe

Helene

20.mar.2010 kl.08:30

Sykt gøy med sånne kvelder:D

Monica

20.mar.2010 kl.13:02

hahhaa ! :D dere er søte

<3 Marte

20.mar.2010 kl.13:58

skulle gjerne tatt meg en tur, men skal slev være på Emmaus (acta skedsmokorset) Vi skal ha en foreldre fest med sang, dans, anndakt ++... Vi legger fram alt til Gud, og håper at alt går som det skal :D Lovsang og masse gøy henger med., og da kan vi vel ikke glemme Gud <3 Han er BEST ! the Champion! Everything!

Irmelin

20.mar.2010 kl.15:10

Ahh.. så det er Connect dere er med i! :) nice. Stå på, dere er bra! :)

:D

20.mar.2010 kl.17:04

Jeg hadde satt veldig pris på om dere kunne hatt navnet på sangene som dere legger ut, for da kan jeg finne dem på youtube eller spotify ;) Dere skriver kjempebra, og jeg liker det jeg leser! :D

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits