I have found a strength that stands like a mountain.

Til helga blir det ungdomsuke på Ålgård, der 3 menigheter sammarbeider om en uke med møter, aktiviteter, gode gjerninger, innsamlinger til hatit, ungdomscafe, masse bra folk og god stemning! Under har dere programmet :) Er dere i nærheten, så oppfordrer vi dere til å stikke innom! :)

Målet: At ungdom skal møte Guds forvandlende kjærlighet og bringe den videre til Ålgård og omegn, samtidig som vi ønsker å vise omtanke til verden utenfor.

Framgangsmåte: Redskap: Guds kjærlighet. Spre og bevisstgjøre Guds kjærlighet gjennom tanker, ord, lovsang og gode handlinger i et godt fellesskap med hverandre.Tenk at vi har en allvitende, allmektig, beskyttende og omsorgsfull far som passer på oss! Tenk at vi får kalle oss hans barn! :)

I have found a peace that ploughs on through the storm.
I have found a joy that jumps over sadness.
I have found a love that lights up every room.

I have found a trust that teaches how to rest.
I have found a grace that guides me by the hand.
I have found a strength that stands like a mountain.
And I have found, I've found You!

3 kommentarer

Ragnhild :)

18.mar.2010 kl.14:33

Så morsomt :)

18.mar.2010 kl.23:01

Blir kjempe !!!

Ellen Sofie

19.mar.2010 kl.21:07

Den sangen er så fiin!

Kos dere max på ungdomsuka! :)

Skriv en ny kommentar

Camilla og Astrid

Camilla og Astrid

17, Gjesdal

Vi vil imøtegå vrangforestillinger, usaklige påstander og fordommer mot kristen tro eller mennesker som er kristne. Vi ønsker å vise deg et annet alternativ i livet, og at du skal møte Jesus på samme måte som vi har! Håper DU vil følge med på bloggen vår fremover :) Side på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/pages/desiredbloggno/198766948469?ref=mf

Kategorier

Arkiv

hits